Política de privacitat

Darrera actualització: 25-10-2020

Dades personals que es recullen en aquest lloc web i finalitat de les mateixes

Aquest lloc web ofereix a l’usuari la possibilitat d’emplenar un formulari amb la finalitat de consultar la disponibilitat dels serveis oferts. En aquest cas, aquesta informació aportada voluntàriament per l’usuari es desarà a la base de dades del lloc i es transmetrà com a correu electrònic al titular del web, qui podrà utilitzar-la per respondre a la seva sol·licitud.

En compliment del Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea , es fa saber a l’usuari que té els drets que aquesta normativa li atorga. En aquest sentit, l’usuari té dret a saber si tenim informació seva, a demanar-ne una còpia i a sol·licitar-ne l’eliminació (sempre que no estiguem obligats a conservar-la per imperatiu legal).  Per fer-ho, cal que l’usuari faci una petició per escrit al titular del web (les dades del qual figuren en el nostre Avís legal) a l’adreça 1900bib.modernista@gmail.com.

L’usuari també ha de saber que les seves dades només seran utilitzades per contactar amb ell i per a la prestació dels serveis oferts, i que no seran cedides a tercers sense el seu consentiment.

Contingut de tercers

Aquest lloc web inclou un mapa incrustat per facilitar als usuaris la localització de l’establiment que ofereix els serveis. Aquest mapa és proveït pels servidors d’OpenStreetMap i no es mostrarà sense el consentiment explícit de l’usuari (clicant en el botó d’acceptar galetes i contingut de tercers o sobre l’avís de contingut ocult). Cal que l’usuari sigui conscient que acceptar veure aquest contingut incrustat equival a visitar la pàgina web del proveïdor del servei (www.openstreetmap.org), que pot, en conseqüència, recollir dades sobre l’ús que l’usuari fa d’aquest servei, segons s’especifiqui en la seva política de privacitat. Com a mínim, per tal que l’usuari pugui veure el contingut, és imprescindible que transmeti al servidor la seva IP. Si l’usuari decideix no acceptar aquest contingut, no s’enviarà cap informació seva al servidor del mapa, però tampoc no tindrà accés al mateix.

Galetes

Una “galeta” és un petit fragment d’informació que un servidor de pàgines web envia i desa en el navegador de l’usuari que està visitant aquell web. Cada cop que l’usuari carrega el lloc web, el navegador envia la galeta de nou al servidor, que d’aquesta manera pot seguir l’activitat de l’usuari. Les galetes poden utilitzar-se per recordar informació de l’usuari, com ara les preferències que pugui establir en visitar el web, les dades d’autenticació en cas d’un usuari registrat o les dades de la seva cistella de la compra, per exemple. En altres casos, també es poden fer servir per obtenir informació sobre els hàbits de navegació de l’usuari o dades del seu ordinador, com l’adreça IP, el sistema operatiu o el navegador que utilitza per visitar el lloc web.

Galetes que fa servir aquest lloc web

Aquest lloc web utilitza les galetes següents:

  • euCookie: és una galeta generada per aquest lloc web en el moment que l’usuari accepta les galetes i el contingut de tercers clicant sobre el botó corresponent. S’utilitza per recordar aquesta decisió de l’usuari i no haver-l’hi de demanar cada vegada que visita el web. Venç al cap d’un mes, si no és que l’usuari decideix esborrar-la abans.

Com administrar les galetes

Si l’usuari ho desitja, pot configurar el seu navegador per tal de decidir quines galetes accepta i quines no, o per esborrar aquelles que ja hagi pogut rebre. Cada navegador té maneres diferents d’implementar aquesta opció. Per saber-ne més, consulteu l’ajuda del vostre navegador. Tanmateix, l’usuari ha de ser conscient que el fet de bloquejar les galetes pot causar que certes funcions del lloc web deixin de ser operatives.

L’usuari també pot revocar el consentiment atorgat en acceptar les galetes i el contingut de tercers clicant el botó que apareixerà sota aquest text si les galetes han estat acceptades anteriorment.

Les galetes estàn desactivades.
Accepteu les galetes fent clic a "Acceptar" al bàner.